Als ik rijk en famous ben..

25 januari 2010 - Sydney, Australië

Bekijk de video, voor een blik in ons avondleven ;)

1. Mumsy:
    Hey prinsesjes

Rijk en famous, wie wil dit niet! Je kan wel zien dat je van een adelijke tak afstamt Marcia, hihihi. Nou meisjes 1 wonder is genoeg om rijk en famous te worden. Go girls ik wens jullie alle fibraties uit het heelal toe, absorberen die hap zou ik zeggen. Mijn zegen (en vibratiehulp) krijgen jullie bij deze mee ge e-mailt.

Dikke kus mumsy xx take care love you
  2. Papa Piet:
    26 januari 2010
    Hey ontdekkingsreizigers in spe, je moet natuurlijk wel ongekende gebieden opzoeken, met je nieuwe outfit van Australia day! Laat eens zien? Ook een bolhoedje erbij? :S

26 januari = http://nl.wikipedia.org/wiki/Australia_Day
  3. Papa Piet:
    Het weer in Australie de komende dagen... :P
  4. Mumsy:
    27 januari 2010
    Hey dames

Kijk ff of je iets met deze site kunt:
    Doei Mumsy take care girls!
  5. Hans:
    28 januari 2010
    Rijk wil ik wel zijn, maar famous hoeft van mij niet zo. Afgelopen weekend toernooi in Boskoop gehad en daar zijn 3 nieuwe scheidsrechters geslaagd. Maandag heb ik intern gesolliciteerd en ben ik de dag erna aangenomen! Nieuwe uitdaging, weer terug naar mijn oude manager. YES!! Tijd voor een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Gelijk een salarisverhoging geregeld dus wordt het nu tijd om maar een nieuwe brommer uit te zoeken. Die nieuwe BMW racemotor lijkt me wel wat met 183 pk. Gaan we dan een keer een wedstrijdje houden??

Nog veel plezier aan de andere kant van deze aardbol.

Hans
  6. Papa Piet:
    28 januari 2010
    Hey Hans, gefeliciteerd. Heeft je 'oude manager' nog ponskaart-programmaatjes? Enne ... racen op de Utrechtse Baan op een autoloze zondag? Doe ik mee met m'n Deauville... ga ik voor de Poedelprijs :'(